Vrei un living inedit? Iată ce trebuie să faci!

Social

Livingul este camera vedetă a locuinței tale, de aceea este important să fii atent la elementele decorative pe care le folosești în această încăpere. Primul pas pe care trebuie să-l faci atunci când te apuci de amenajarea acestei camere este să optezi pentru un stil decorativ. Fie că optezi pentru stilul minimalist, clasic, modern, vintage sau chiar industrial, piesele ornamentale trebuie să se încadreze și să se potrivească acestui stil. După ce ai făcut această alegere, principalul tău scop va fi să obții un decor inedit, iar pentru a ajunge la un astfel de rezultat îți prezentăm câteva decorațiuni care nu ar trebui să-ți lipsească:

● Perne decorative

Un living inedit are nevoie de decorațiuni pe măsură, iar printre acestea se numără pernele decorative. Sunt o modalitate unică de a aduce o pată de culoare în living, în plus, reușesc să ofere stil și eleganță acestei camere. Ține cont de faptul că aspectul nu este singurul criteriu pe care să-l iei în calcul pentru a alege pernele potrivite. Sunt extrem de importante forma, dimensiunea, umplutura, materialul din care este confecționată husa, cât și designul.

● Tablouri canvas

Orice încăpere are nevoie de tablouri canvas care să aducă o pată de culoare și să confere o amprentă personală. Iar în living, în mod cert, acestea trebuie să fie piesele cele mai importante, fie că îți dorești un tablou personalizat cu familia, un peisaj sau o imagine cu flori. Totuși, când vine vorba de amenajarea livingului, creativitatea nu trebuie să aibă limite, așa că poți apela la un tablou canvas cu animale , care va aduce un zâmbet pe față oricărui invitat ce-ți va călca pragul.

● Măsuță de cafea

Livingul este locul în care îți petreci destul de mult timp alături de cei dragi ție, de aceea este necesar să fie o încăpere în care să te simți relaxat și confortabil. Iar pentru a obține această atmosferă, trebuie să incluzi în living o măsuță de cafea. Aceasta este potrivită în mod special stilului rustic care se identifică prin mobilier realizat din lemn masiv sau cu accente lemnoase.

● Plante

Sufrageria îți oferă cea mai mare libertate în ceea ce privește decorarea cu plante de interior. Acestea se potrivesc cel mai bine într-un living luminos, iar cele mai potrivite plante sunt cele mari, voluminoase și impozante. Pot fi așezate în colțul camerei, acolo unde nu mai încape nicio altă piesă de mobilier, fie lângă fotoliu sau canapea. Dacă preferi plantele mici, poți opta pentru rafturi suspendate, acolo unde să le așezi, lângă câteva cărți. Cele mai potrivite plante de apartament pentru camera de zi sunt: filodendronul, cactusul și alte plante suculente, begonia, arborele de cauciuc și strelitia.

Așadar, dacă vrei să te bucuri de un living inedit, în care să-ți petreci timpul cu drag, este important să ții cont de sfaturile prezentate mai sus.

Sursa foto: freepik.com

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe FacebookInstagram , YouTube , TikTok .