Anunt decizie etapa de incadrare mediu -reabilitare canalizare menajera str. 1 Decembrie 1918-Calea ferata – Castanilor

Social

ANUNT PUBLIC privind decizia etapei de încadrare

MUNICIPIUL TÂRGU-JIU, titular al proiectului,  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Gorj, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Reabilitare canalizare menajeră blocuri zona 1 Decembrie 1918 – calea ferată –Castanilor, propus a fi amplasat în municipiul Târgu-Jiu, zona cuprinsă între strada Nicolae Titulescu (vest) , str.Olteţului (nord), calea ferată (est), str. 9 Mai (sud), jud. Gorj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenția pentru Protecția Mediului Gorj din municipiul Târgu-Jiu, strada Unirii, nr. 76, județul Gorj, în zilele de luni-joi, între orele 8,30-16,00, vineri între orele 8,30 -13,30 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro.

 Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului,  pe adresa de e-mail office@apmgj.anpm.ro.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.